Praktijklessen

Bij Rijschool Querido kun je terecht voor de rijopleiding categorie B (personenauto). Je krijgt les in een Volkswagen Golf welke is voorzien van alle moderne technieken, zoals: airconditioning, cruise-control, navigatiesysteem etc. Autorijden is leuk en geeft je vrijheid, maar moet ook zeker veilig gebeuren. Daarom krijg je les van een professionele rijcoach die persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Tijdens de rijlessen worden de vorderingen bijgehouden op een instructievorderingskaart, die regelmatig wordt besproken met jou als leerling. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent en kan de rijcoach bijsturen indien nodig. Het doel is altijd om samen met jou het autorijden zo snel en veilig mogelijk onder de knie te krijgen, zodat jij zelfstandig en zelfverzekerd achter het stuur kan stappen. Er zijn verschillende pakketten waar je als leerling gebruik van kan maken. Ben jij benieuwd welk pakket het beste bij jou past? Neem snel een kijkje!

Praktijkles bij Rijschool Querido bestaat uit:

Praktijkles bij Rijschool Querido bestaat uit:

Rijles vanaf 16,5 jaar

Wist jij dat je tegenwoordig al kunt starten met autorijles vanaf 16,5 jaar en praktijkexamen kunt doen vanaf je 17e? Dit principe heet 2todrive. 2toDrive zorgt ervoor dat jij onder veilige omstandigheden rijervaring kunt opdoen. Zo word jij een zelfverzekerdere bestuurder en heb je minder kans op brokken in het verkeer. Met 2todrive kun jij dus al voordat je 18 jaar bent je rijbewijs halen. Je hoeft je hiervoor niet te registreren en kan Rijschool Querido gewoon benaderen voor het inplannen van jouw eerste rijles. Ben je geslaagd en heb je je rijbewijs in de pocket? Dan mag jij onder begeleiding van een coach de weg op (die zich overigens wel moet registreren bij het RDW, check 2todrive.nl voor meer info).

Speciale begeleiding voor rijangst en faalangst

Zit jij met bibberende handen achter het stuur of durf je helemaal niet meer auto te rijden? Heb jij last van rijangst doordat je bijvoorbeeld een ongeluk hebt meegemaakt of twijfelt over je rijvaardigheid? 

Of ben je bang om fouten te maken en heb jij vaker last van faalangst waardoor je als een berg opziet tegen het praktijkexamen? Ook dan kun je bij Rijschool Querido terecht! Rijschool Querido vindt het belangrijk dat iedereen veilig zijn of haar rijbewijs kan halen, dus ook als je last hebt van rijangst of faalangst of om een andere reden speciale begeleiding nodig hebt. Morri, jouw rijcoach zorgt er met zijn achtergrond als coach en de persoonlijke aandacht voor leerlingen voor dat ook jij zelfverzekerd achter het stuur komt te zitten. Heb je hier nog  vragen over of wil je graag een proefles? Dat kan!