Krijg thuis online theorieles!

Bij Rijschool Querido heb je de mogelijkheid om online theorieles te volgen. Stap in de digitale classroom en bekijk in jouw eigen tijd de theoriecursus. Op deze manier word jij klaargestoomd voor het theorie examen maar leer je ook daadwerkelijk begrijpen hoe en waarom de verkeersregels er zijn. Je leert in je eigen tempo, volgt een doordachte opleiding die aansluit bij het huidige CBR theorie-examen in je eigen huiskamer en krijgt persoonlijke begeleiding van jouw persoonlijke verkeerscoach.

Hoe werkt het?

Voor maar €174,50 (incl. €37,- examenkosten) ontvang je drie uitgebreide online trainingen en lesmateriaal. We staan voor je klaar om je persoonlijk te begeleiden waar nodig en regelen dat je je theorie-examen kunt doen op een CBR locatie bij jou in de buurt! Tijdens de online theorie opleiding is er veel interactie en leer je in je eigen tempo de verkeersregels. Natuurlijk doe je na de drie online trainingen ook een proefexamen om daarna alles nog goed te bespreken met je rijcoach. Direct na je aanmelding krijg je alle informatie via de mail zodat je op de hoogte bent wanneer de eerste training zal plaatsvinden. 

100% slagingspercentage

Vanuit huis, online en live!

Examen bij CBR bij jou in de buurt

Begeleiding van eigen verkeerscoach

Perfect voor cursisten met faalangst

Gevaarherkenning, kennis en inzicht

Leer het verkeer echt begrijpen!

Theorieles voor auto, motor en bromfiets

Praktische informatie

► De trainingen vinden in één week plaats op vaste dagen en tijden, namelijk op: maandagavond , woensdagavond en vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 uur;
► Er zitten maximaal 15 cursisten in dezelfde training;
► Maatwerk is in overleg mogelijk;
► De trainingen worden zoveel mogelijk afgestemd op de beschikbare capaciteit bij de CBR examenbureaus; 
► Je ontvangt een link waarbij je een machtiging geeft zodat het theorie-examen voor jou ingepland kan worden bij de gwenste CBR-locatie bij jou in de buurt. Vervolgens wordt je ingepland voor de theoriecursus;
 Na ontvangst van het cursusgeld ontvang je digitaal het studiemateriaal. Deze leerstof is met zorg samengesteld;
► Gevaarherkenning, kennis en inzicht komen uitgebreid aan bod en je leert de verkeersborden goed begrijpen; 
► Deze cursus is niet alleen een optimale voorbereiding op het theorie-examen, maar ook levert ook een belangrijke bijdrage aan de praktijklessen die je volgt (of gaat volgen) bij Rijschool Querido!